Grešík
Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování.
Balení: 20 g
Kód: 975
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků.
Balení: 15 g
Kód: 1005
K přípravě ryb, pečených a dušených mas.
Balení: 30 g
Kód: 1140
Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky.
Balení: 40 g
Kód: 1149
Kód: 1332
Ocimum basilicum
Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty. Vhodná do fazolí a omáček.
Balení: 20 g
Kód: 864
Laurus nobilis
Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny.
Balení: 10 g
Kód: 867
Kód: 987
Do polévek, bramborových a sýrových jídel.
Balení: 15 g
Kód: 1098
Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky.
Balení: 15 g
Kód: 1107
Kód: 969
Na pečená a grilovaná masa a ryby.
Balení: 50 g
Kód: 972
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni.
Balení: 50 g
Kód: 990
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež.
Balení: 20 g
Kód: 1047
Kód: 1116
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů.
Balení: 30 g
Kód: 855
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek.
Balení: 30 g
Kód: 897
Kód: 930
Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť.
Balení: 7 g
Kód: 942
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa.
Balení: 20 g
Kód: 984
Bylinný čaj z natě máty peprné
Mátový čaj je vhodný pro normální funkci trávení, také při nadýmání.
Balení: 20 x 1,5 g
Kód: 567
Bylinný čaj z natě mateřídoušky
Působí příznivě na trávení a dýchací systém.
Balení: 20 x 1,5 g
Kód: 570
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů.
Balení: 30 g
Kód: 876
Působí příznivě na mikrocirkulaci krve a periferní oběhový systém.
Balení: 20 x 1,2 g
Kód: 321
Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby.
Balení: 30 g
Kód: 951
Kód: 1038
Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary.
Balení: 15 g
Kód: 999
Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa.
Balení: 40 g
Kód: 1062
Kód: 1110
Řepík působí příznivě na činnost jater a žlučníku, zlepšuje trávení.
Složení: nať řepíku lékařského
Balení: 20 x 1,2 g
Kód: 597
Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná, pronikavá, velmi kořenitá.
Balení: 30 g
Kód: 1113
Kód: 540
Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.
Kód: 903
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel.
Balení: 20 g
Kód: 933
Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby.
Balení: 30 g
Kód: 978
Meduňka má relaxační účinek a napomáhá usínání.
Balení: 20 x 1,0 g
Kód: 324
Yerba maté jsou lístky a stonky cesmíny paraguajské, stálezeleného stromu domácího v Jižní Americe. Je národním nápojem Argentinců, kteří oceňují jeho povzbuzující vlastnosti....
Kód: 846
Kód: 543
Kód: 588
Vrbovka působí příznivě na normální činnost močových cest a prostaty.
Složení: vrbovka malokvětá nať
Balení: 20 x 1,5 g
Kód: 612
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí.
Balení: 30 g
Kód: 849
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule.
Balení: 30 g
Kód: 888
Kód: 945
Pro dobrou funkci močových cest, trávení a metabolismus tuků.
Složení: nať řebříčku obecného
Balení: 20 x 2,0 g
Kód: 594
Kód: 579
Působí příznivě při hemoroidech, též při nadměrném pocení.
Kód: 330
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl.
Balení: 60 g
Kód: 852
Illicium verum
Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů.
Balení: 10 g
Kód: 861
Kód: 537
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou.
Balení: 30 g
Kód: 870
Stránka 1 z 5 -
234 položek celkem