Bazalka 20 g GREŠÍK Dobré koření
Ocimum basilicum
Extra kvalita, zahradní pěstování!
Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty. Vhodná do fazolí a omáček.
Balení: 20 g
Bazalka 20 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: bazalka nať drhnutá
Listy bazalky jsou nejčastěji používány jako koření a jsou oblíbenou přísadou do různých jídel, zejména v italské kuchyni, jako je pesto nebo těstoviny s rajčaty a bazalkou. Bazalka se také používá v thajské a vietnamské kuchyni, jako koření do polévek, salátů a různých pokrmů.
Bazalka obsahuje mnoho užitečných látek, jako jsou vitamin K, vitamin C, hořčík, železo a mnoho dalších antioxidantů. V tradiční medicíně se také používá k léčbě různých zdravotních problémů, včetně bolesti hlavy, průjmů, plynatosti a trávicích obtíží.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g
6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g
Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g
Podobné produkty
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks
Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g
Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g
Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé množství koření. Balení: 20 g
Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně. Balení: 15 g
Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g
Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g