Doprava zdarma nad 1000 Kč

Ginkgo (Ginkgo biloba)

Ginkgo je druh stromu, který se používá v tradiční medicíně k léčbě různých zdravotních problémů. Níže jsou uvedeny některé z hlavních zdravotních výhod spojených s ginkgem:

  1. Podporuje mozkovou funkci: Ginkgo obsahuje látky, které mohou zlepšit krevní oběh v mozku a zvýšit kyslíkový přísun. To může vést ke zlepšení paměti, pozornosti a celkové kognitivní funkce. Ginkgo se často používá k léčbě Alzheimerovy choroby a demence.

  2. Zlepšuje průtok krve: Ginkgo může pomoci zlepšit průtok krve a snížit krevní tlak. To může vést k prevenci srdečních chorob a kardiovaskulárních problémů.

  3. Má protizánětlivé účinky: Ginkgo obsahuje silné antioxidanty a protizánětlivé látky, které mohou pomoci snížit zánět a podporovat celkové zdraví.

  4. Podporuje sexuální funkci: Ginkgo může pomoci zlepšit sexuální funkci u mužů a žen tím, že zlepšuje krevní oběh v oblasti pánve.

Je však důležité si uvědomit, že ginkgo může mít nežádoucí účinky a interagovat s některými léky. Pokud se chystáte používat ginkgo jako součást vašeho zdravotního režimu, je nejlepší konzultovat to se svým lékařem.