Hřebíček celý 20 g GREŠÍK Dobré koření
Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže.
Balení: 20 g
Související produkty
Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g
Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g
Podobné produkty
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g
Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g
Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g
Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g
Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g
K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g
Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g
Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks
Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g