Argentina steak 50 g GREŠÍK Dobré koření
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní.
Balení: 50 g
Argentina steak 50 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: pepř, paprika, hořčičné semeno, kari (kurkuma, cibule, česnek, hořčice, chilli, koriandr, římský kmín, zázvor, pískavice semeno, pepř, jedlá sůl (max. 8 %), fenykl), cibule, česnek, rajčatový prášek, kurkuma, cukr, petržel, muškátový oříšek, pažitka, majoránka, tymián, bazalka
Výrobek obsahuje hořčičné semeno.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná, pronikavá, velmi kořenitá. Balení: 30 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g
Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější chuť než běžně používaná skořice čínská. Balení: 15 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g
Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g
Podobné produkty
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas. Balení: 40 g
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g