Bylinky do polévky 40 g GREŠÍK Dobré koření
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou.
Balení: 40 g
Související produkty
Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g
Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g
Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g
Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g
Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g
Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks
Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g
Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g
Podobné produkty
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g
Na těstoviny, omáčky. Balení: 40 g
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g
Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g
Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g