Jalovec celý 30 g GREŠÍK Dobré koření
Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby.
Balení: 30 g
Související produkty
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g
Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g
Podobné produkty
Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé množství koření. Balení: 20 g
Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g
Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g
K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g
Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g
Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g