Kmín celý 50 g GREŠÍK Dobré koření
Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.
Související produkty
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g
6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g
Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g
Podobné produkty
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g
Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g
Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g
Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně....
Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g
K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g
Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g
Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g