Vhodný do omáček, na steaky. Má mírně pikantní a šťavnatou chuť.
Země původu: provincie Kampot (Kambodža)
Ručně sbírané solné vločky sušené na slunci
Uzená na bukovém dřevě
Tmavý třtinový cukr z ostrova Réunion
Světlý třtinový cukr z ostrova Mauricius
Šafrán je nejdražším kořením na světě.
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami.
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček.
Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 100 g
Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g
Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé...
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější...
Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g
Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g
Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...
Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.
Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g
Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g
Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g
Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g
Sečuánský pepř má použití zejména v asijské kuchyni. Má pepřovou chuť bez výraznější pálivosti. Balení: 15 g
Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g
Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně....
Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g
Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g
Na těstoviny, omáčky. Balení: 40 g
Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g
Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g
Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g
Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g
6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...
Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g
Nastavení