Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g
Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g
Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g
Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g
Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.
K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g
Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g
Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty. Vhodná do fazolí a omáček. Balení: 20 g
Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g
Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g
Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g
Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g
Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g
Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g
Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g
Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g
Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g
Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů. Balení: 10 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g
Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g
Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g
Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g
Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas. Balení: 40 g
Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g
Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g
Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g