Gulášové koření 60 g GREŠÍK Dobré koření
Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů.
Balení: 60 g
Gulášové koření 60 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: lahůdková paprika, česnek, pálivá paprika, cibule, majoránka, mořská jedlá sůl (max. 10 %), černý pepř, yzop
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná, pronikavá, velmi kořenitá. Balení: 30 g
Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g
Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g
Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g
Podobné produkty
Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.
Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas. Balení: 40 g
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Na těstoviny, omáčky. Balení: 40 g