Gulášové koření 60 g GREŠÍK Dobré koření
Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů.
Balení: 60 g



Gulášové koření 60 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: lahůdková paprika, česnek, pálivá paprika, cibule, majoránka, mořská jedlá sůl (max. 10 %), černý pepř, yzop
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g

Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.

Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g

Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g

Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé množství koření. Balení: 20 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g

Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g

Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů. Balení: 10 g
Podobné produkty

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 100 g

Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.