Majoránka 15 g GREŠÍK Dobré koření
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků.
Balení: 15 g



Majoránka 15 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: majoránka nať drhnutá
Majorana hortensis
Majoránka je aromatické koření pocházející z oblasti Středomoří a jihozápadní Asie. Majoránka se sklízí ze sušených lístků rostliny majoránky a má jemnou sladkou a kořeněnou chuť, která se hodí do mnoha jídel.
Majoránka se používá hlavně k dochucení masových jídel, jako jsou například kuře, vepřové nebo hovězí maso. Také se používá jako koření do polévek, omáček, salátů a některých druhů sýrů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas. Balení: 40 g

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Na těstoviny, omáčky. Balení: 40 g

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

Na těstoviny a pizzu. Balení: 30 g
Podobné produkty

Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g

Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory Balení: 90 g

Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g

Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g

Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g

Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g