Majoránka 15 g GREŠÍK Dobré koření
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků.
Balení: 15 g
Majoránka 15 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: majoránka nať drhnutá
Majorana hortensis
Majoránka je aromatické koření pocházející z oblasti Středomoří a jihozápadní Asie. Majoránka se sklízí ze sušených lístků rostliny majoránky a má jemnou sladkou a kořeněnou chuť, která se hodí do mnoha jídel.
Majoránka se používá hlavně k dochucení masových jídel, jako jsou například kuře, vepřové nebo hovězí maso. Také se používá jako koření do polévek, omáček, salátů a některých druhů sýrů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g
6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g
Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g
Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g
Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g
Podobné produkty
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g
Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g
Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g
Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g
Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní kávu. Balení: 20 g