Majoránka 15 g GREŠÍK Dobré koření
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků.
Balení: 15 g
Majoránka 15 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: majoránka nať drhnutá
Majorana hortensis
Majoránka je aromatické koření pocházející z oblasti Středomoří a jihozápadní Asie. Majoránka se sklízí ze sušených lístků rostliny majoránky a má jemnou sladkou a kořeněnou chuť, která se hodí do mnoha jídel.
Majoránka se používá hlavně k dochucení masových jídel, jako jsou například kuře, vepřové nebo hovězí maso. Také se používá jako koření do polévek, omáček, salátů a některých druhů sýrů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.
Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas. Balení: 40 g
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g
Podobné produkty
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g
Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty. Vhodná do fazolí a omáček. Balení: 20 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g
Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g
Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g
Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g
Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů. Balení: 10 g