Thajské kari 50 g GREŠÍK Dobré koření
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.
Balení: 50 g



Související produkty

Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g

Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g

K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g

Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty. Vhodná do fazolí a omáček. Balení: 20 g

Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g

Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g

Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g

Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g
Podobné produkty

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas. Balení: 40 g

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček.

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g