Thajské kari 50 g GREŠÍK Dobré koření
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.
Balení: 50 g
Související produkty
Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní kávu. Balení: 20 g
Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g
Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g
Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g
Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g
Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně. Balení: 15 g
Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů. Balení: 10 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks
Podobné produkty
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g
Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g