Thajské kari 50 g GREŠÍK Dobré koření
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.
Balení: 50 g



Související produkty

Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně. Balení: 15 g

Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé množství koření. Balení: 20 g

Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní kávu. Balení: 20 g

Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g

Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g

Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g

Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g
Podobné produkty

Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g