Bylinky s cibulkou 350 g KBELÍČEK GREŠÍK Dobré koření
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček.
Související produkty
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g
Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé množství koření. Balení: 20 g
Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g
Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g
Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g
Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná, pronikavá, velmi kořenitá. Balení: 30 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní kávu. Balení: 20 g
Podobné produkty
Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas. Balení: 40 g
Na těstoviny, omáčky. Balení: 40 g
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g
Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g