Grešík
Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování.
Balení: 20 g
Kód: 975
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků.
Balení: 15 g
Kód: 1005
K přípravě ryb, pečených a dušených mas.
Balení: 30 g
Kód: 1140
Kód: 1149
Kód: 1332
Ocimum basilicum
Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty. Vhodná do fazolí a omáček.
Balení: 20 g
Kód: 864
Laurus nobilis
Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny.
Balení: 10 g
Kód: 867
K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni.
Balení: 40 g
Kód: 987
Do polévek, bramborových a sýrových jídel.
Balení: 15 g
Kód: 1098
Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky.
Balení: 15 g
Kód: 1107
Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.
Kód: 969
Na pečená a grilovaná masa a ryby.
Balení: 50 g
Kód: 972
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni.
Balení: 50 g
Kód: 990
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež.
Balení: 20 g
Kód: 1047
Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty.
Balení: 30 g
Kód: 1116
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů.
Balení: 30 g
Kód: 855
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek.
Balení: 30 g
Kód: 897
Kód: 930
Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť.
Balení: 7 g
Kód: 942
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa.
Balení: 20 g
Kód: 984
Kód: 567
Kód: 570
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů.
Balení: 30 g
Kód: 876
Působí příznivě na mikrocirkulaci krve a periferní oběhový systém.
Balení: 20 x 1,2 g
Kód: 321
Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby.
Balení: 30 g
Kód: 951
Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny.
Balení: 30 g
Kód: 1038
Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary.
Balení: 15 g
Kód: 999
Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa.
Balení: 40 g
Kód: 1062
Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.
Kód: 1110
Kód: 597
Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná, pronikavá, velmi kořenitá.
Balení: 30 g
Kód: 1113
Působí příznivě na močovou soustavu a kloubní aparát.
Balení: 20 x 1,5 g
Kód: 540
Kód: 903
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel.
Balení: 20 g
Kód: 933
Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby.
Balení: 30 g
Kód: 978
Meduňka má relaxační účinek a napomáhá usínání.
Balení: 20 x 1,0 g
Kód: 324
Kód: 846
Bylinný čaj z plodů fenyklu obecného
Fenyklový čaj je vhodný pro normální funkci trávicího traktu.
Balení: 20 x 2,0 g
Kód: 543
Přeslička udržuje dobrý stav kůže, nehtů a vlasů. Působí příznivě na normální funkci močové soustavy.
Složení: nať přesličky rolní
Balení: 20 x 1,5 g
Kód: 588
Kód: 612
Kód: 849
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule.
Balení: 30 g
Kód: 888
Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti).
Balení: 50 g
Kód: 945
Kód: 594
Působí příznivě na trávení, funkci jater a přirozenou obranyschopnost.
Složení: plod ostropestřce mariánského
Balení: 20 x 2,0 g
Kód: 579
Kód: 330
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl.
Balení: 60 g
Kód: 852
Kód: 861
Doplněk stravy
Působí příznivě na obranyschopnost, dýchací systém a zlepšuje vylučování vody z organismu.
Balení: 20 x 1,5 g
Kód: 537
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou.
Balení: 30 g
Kód: 870
Stránka 1 z 5 -
234 položek celkem