Pepř sečuánský celý 15 g GREŠÍK Dobré koření
Sečuánský pepř má použití zejména v asijské kuchyni. Má pepřovou chuť bez výraznější pálivosti.
Balení: 15 g
Související produkty
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g
Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g
Podobné produkty
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks
Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g
Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně. Balení: 15 g
Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g
Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná, pronikavá, velmi kořenitá. Balení: 30 g