Ochutnávka koření INDICKÁ 48 g GREŠÍK Dobré koření
Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného.
Balení: 48 g
Ochutnávka koření INDICKÁ 48 g GREŠÍK Dobré koření
5 druhů koření: Garam Masala, Chilli drcené bez jader, Indické kari, Koriandr list, Římský kmín celý
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g
Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g
Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější chuť než běžně používaná skořice čínská. Balení: 15 g
Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g
Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks
Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g
Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g
Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů. Balení: 10 g
Podobné produkty
Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g
Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g