Ochutnávka koření INDICKÁ 48 g GREŠÍK Dobré koření
Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného.
Balení: 48 g
Ochutnávka koření INDICKÁ 48 g GREŠÍK Dobré koření
5 druhů koření: Garam Masala, Chilli drcené bez jader, Indické kari, Koriandr list, Římský kmín celý
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně. Balení: 15 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g
Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g
Země původu: provincie Kampot (Kambodža)
Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g
Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé množství koření. Balení: 20 g
K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g
Podobné produkty
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 100 g
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g
Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g
Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g