Římský kmín celý 30 g GREŠÍK Dobré koření
Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná, pronikavá, velmi kořenitá.
Balení: 30 g
Římský kmín celý 30 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: nažky římského kmínu (šabrej kmínovitá) - Cuminum cyminum
Římský kmín, také nazývaný kmin římský nebo kumin, je aromatická bylina, která se používá jako koření v kuchyních po celém světě. Římský kmín má kořeněnou a oříškovou chuť, která se při vaření uvolňuje a dodává jídlu charakteristickou chuť.
Římský kmín se používá k dochucení mnoha různých jídel, jako jsou polévky, omáčky, pečená a grilovaná masová jídla, zeleninová jídla a také k výrobě kořenící směsi ras el hanout. V některých kuchyních, jako například v indické a mexické kuchyni, je římský kmín používán velmi často.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...

Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g

Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g

Obsahuje 5 druhů koření: Bylinky s cibulkou, Na mletá masa, Paprika lahůdková maďarská mletá, Pikantní koření na...

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
Podobné produkty

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g

Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g

Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g

Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g

Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g

Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější...

Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g

Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Užívá se v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do...

Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g