Římský kmín celý 30 g GREŠÍK Dobré koření
Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná, pronikavá, velmi kořenitá.
Balení: 30 g



Římský kmín celý 30 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: nažky římského kmínu (šabrej kmínovitá) - Cuminum cyminum
Římský kmín, také nazývaný kmin římský nebo kumin, je aromatická bylina, která se používá jako koření v kuchyních po celém světě. Římský kmín má kořeněnou a oříškovou chuť, která se při vaření uvolňuje a dodává jídlu charakteristickou chuť.
Římský kmín se používá k dochucení mnoha různých jídel, jako jsou polévky, omáčky, pečená a grilovaná masová jídla, zeleninová jídla a také k výrobě kořenící směsi ras el hanout. V některých kuchyních, jako například v indické a mexické kuchyni, je římský kmín používán velmi často.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami.

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 100 g

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g

Na těstoviny, omáčky. Balení: 40 g

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Podobné produkty

Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.

Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.

Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g

Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g

Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g

Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g

Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g