Koriandr list 20 g GREŠÍK Dobré koření
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa.
Balení: 20 g



Související produkty

Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g

Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g

Na těstoviny a pizzu. Balení: 30 g

Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g
Podobné produkty

Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g

Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g

Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g

Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g

Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g

Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g

Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů. Balení: 10 g

Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g