Koriandr list 20 g GREŠÍK Dobré koření
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa.
Balení: 20 g
Související produkty
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g
Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g
Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g
6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g
Podobné produkty
Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g
Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g
Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty. Vhodná do fazolí a omáček. Balení: 20 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g
Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g
Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g
Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně. Balení: 15 g