Koriandr plod mletý 40 g GREŠÍK Dobré koření
K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni.
Balení: 40 g
Související produkty
Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g
Podobné produkty
Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů. Balení: 10 g
Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g
Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g
Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g
Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g
Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně. Balení: 15 g
Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g