Koriandr plod mletý 40 g GREŠÍK Dobré koření
K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni.
Balení: 40 g
Související produkty
Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.
Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g
Na těstoviny, omáčky. Balení: 40 g
Podobné produkty
Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g
Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g
Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g
Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní kávu. Balení: 20 g
Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g