Česnek granulovaný 60 g GREŠÍK Dobré koření
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek.
Balení: 60 g
Související produkty
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g
Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g
Podobné produkty
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g
Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g
Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g