Česnek granulovaný 60 g GREŠÍK Dobré koření
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek.
Balení: 60 g
Související produkty
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g
Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g
Podobné produkty
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks
Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g
Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g
Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů. Balení: 10 g
Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g
Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g
Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g
Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g