Koriandr celý 30 g GREŠÍK Dobré koření
Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby.
Balení: 30 g



Související produkty

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g

Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g

Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g

Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g
Podobné produkty

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks

K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g

Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g

Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g

Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g

Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní kávu. Balení: 20 g

Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty. Vhodná do fazolí a omáček. Balení: 20 g

Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g

Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g

Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g