Směs pepřů 50 g GREŠÍK Dobré koření
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy.
Balení: 50 g
Směs pepřů 50 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: černý, zelený a bílý pepř celý, růžový pepř celý
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů. Balení: 10 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g
Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty. Vhodná do fazolí a omáček. Balení: 20 g
Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g
K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní kávu. Balení: 20 g
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g
Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g
Podobné produkty
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g
Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g