Pepř růžový celý 15 g GREŠÍK Dobré koření
Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný.
Balení: 20 g
Související produkty
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...
Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g
Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g
Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.
Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g
Podobné produkty
Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g
K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g
Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně....
Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g