


Související produkty

Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g

Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější chuť než běžně používaná skořice čínská. Balení: 15 g

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g

Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g

Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů. Balení: 10 g

Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g

Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g

Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g
Podobné produkty

Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g

Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Na těstoviny a pizzu. Balení: 30 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami.

Na těstoviny, omáčky. Balení: 40 g

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g