Zázvor mletý 40 g GREŠÍK Dobré koření
Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky.
Balení: 40 g
Zázvor mletý 40 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: kořen zázvoru - Zingiber officinale
Zázvor (Zingiber officinale) je koření a léčivá rostlina, která pochází z Asie. Zázvor se používá v mnoha kuchyních po celém světě a má silnou, ostrou chuť a vůni. Zázvor se často používá k dochucení čajů, nápojů, dezertů, ale také do slaných jídel, jako jsou například kari, polévky nebo omáčky.
Zázvor se také používá v tradiční medicíně k léčbě různých zdravotních problémů, jako jsou například bolesti hlavy, menstruační křeče, nevolnost, průjem a nachlazení.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122340735 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g
Podobné produkty

Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g

Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní...

Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g

Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g

Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g

Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů....