Zázvor mletý 40 g GREŠÍK Dobré koření
Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky.
Balení: 40 g
Zázvor mletý 40 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: kořen zázvoru - Zingiber officinale
Zázvor (Zingiber officinale) je koření a léčivá rostlina, která pochází z Asie. Zázvor se používá v mnoha kuchyních po celém světě a má silnou, ostrou chuť a vůni. Zázvor se často používá k dochucení čajů, nápojů, dezertů, ale také do slaných jídel, jako jsou například kari, polévky nebo omáčky.
Zázvor se také používá v tradiční medicíně k léčbě různých zdravotních problémů, jako jsou například bolesti hlavy, menstruační křeče, nevolnost, průjem a nachlazení.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122340735 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g

Obsahuje 5 druhů koření: Bylinky s cibulkou, Na mletá masa, Paprika lahůdková maďarská mletá, Pikantní koření na...

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
Podobné produkty

Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g

Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g

Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g

Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g

Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g

Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g