Zázvor mletý 40 g GREŠÍK Dobré koření
Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky.
Balení: 40 g



Zázvor mletý 40 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: kořen zázvoru - Zingiber officinale
Zázvor (Zingiber officinale) je koření a léčivá rostlina, která pochází z Asie. Zázvor se používá v mnoha kuchyních po celém světě a má silnou, ostrou chuť a vůni. Zázvor se často používá k dochucení čajů, nápojů, dezertů, ale také do slaných jídel, jako jsou například kari, polévky nebo omáčky.
Zázvor se také používá v tradiční medicíně k léčbě různých zdravotních problémů, jako jsou například bolesti hlavy, menstruační křeče, nevolnost, průjem a nachlazení.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g

Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček.

Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g

Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Na těstoviny a pizzu. Balení: 30 g
Podobné produkty

Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g

Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně. Balení: 15 g

Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g

Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty. Vhodná do fazolí a omáček. Balení: 20 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g

Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g

Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g

Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g

Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g