Cibule restovaná 30 g GREŠÍK Dobré koření
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule.
Balení: 30 g
Cibule restovaná 30 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: cibule kuchyňská, slunečnicový olejarže.
Allium cepa
Související produkty
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 100 g
6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g
Podobné produkty
Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů. Balení: 10 g
Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g
Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná, pronikavá, velmi kořenitá. Balení: 30 g
K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g
Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g