Cibule restovaná 30 g GREŠÍK Dobré koření
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule.
Balení: 30 g
Související produkty
Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Podobné produkty
Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g
Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g
Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g
Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé množství koření. Balení: 20 g
Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g
Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g