Kardamom mletý 20 g GREŠÍK Dobré koření
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní kávu.
Balení: 20 g



Související produkty

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 100 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g

Na těstoviny a pizzu. Balení: 30 g

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g
Podobné produkty

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g

Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů. Balení: 10 g

Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g

Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé množství koření. Balení: 20 g

Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g

Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g

Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g

Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g