Kardamom mletý 20 g GREŠÍK Dobré koření
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní kávu.
Balení: 20 g
Kardamom mletý 20 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: mleté plody pravého kardamomu
Elettaria cardamomu
Související produkty
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g
Podobné produkty
Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.
Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g
Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g
Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g
Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.
Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g
Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g
Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g
K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g