Kardamom mletý 20 g GREŠÍK Dobré koření
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní kávu.
Balení: 20 g



Související produkty

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g

Na těstoviny, omáčky. Balení: 40 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g

Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g
Podobné produkty

Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé množství koření. Balení: 20 g

Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g

Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g

Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g

Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory Balení: 90 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g

Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g

Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g