Hřibové koření 20 g GREŠÍK Dobré koření
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel.
Balení: 20 g



Související produkty

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g

K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g

Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g

Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g

K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní kávu. Balení: 20 g

Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g
Podobné produkty

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g

Na těstoviny, omáčky. Balení: 40 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 100 g

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g

Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g