Hřibové koření 20 g GREŠÍK Dobré koření
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel.
Balení: 20 g
Hřibové koření 20 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: hřiby (22 %), jedlá sůl (max. 20 %), cibule, koriandr, karotka, kmín, petržel, pepř, pastinák, česnek, citrónová kůra
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření směsi |
---|---|
EAN: | 8595122340681 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g

Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé...

Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g

Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g

Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.

Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g

K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g

Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g
Podobné produkty

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...

Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g

Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g