Hřibové koření 20 g GREŠÍK Dobré koření
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel.
Balení: 20 g
Související produkty
Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější chuť než běžně používaná skořice čínská. Balení: 15 g
Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g
Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně. Balení: 15 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g
Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g
Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé množství koření. Balení: 20 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g
Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g
Podobné produkty
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g
Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas. Balení: 40 g
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g