Pepř cayennský mletý 40 g GREŠÍK Dobré koření
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně.
Balení: 40 g
Pepř cayennský mletý 40 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: chilli mleté - středně pálivé - Capsicum frutescens
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122340766 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g

Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
Podobné produkty

Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g

Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g

Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g

Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g

Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g

Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g