Pikantní koření na drůbež 50 g GREŠÍK Dobré koření
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu.
Balení: 50 g
Pikantní koření na drůbež 50 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: lahůdková paprika, mořská jedlá sůl (max. 20 %), oregáno, česnek, černý pepř drcený, cayennský pepř mletý
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g
Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g
Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g
Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g
Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé množství koření. Balení: 20 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g
Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně. Balení: 15 g
Podobné produkty
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g
Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
Na těstoviny, omáčky. Balení: 40 g
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g
Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g