Bylinky do polévky 40 g GREŠÍK Dobré koření
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou.
Balení: 40 g



Související produkty

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g

Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g

Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g

Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g

Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g

Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g

Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g
Podobné produkty

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g

Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g

Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Na těstoviny, omáčky. Balení: 40 g

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g

Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g