Chlebové koření 50 g GREŠÍK Dobré koření
Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti).
Balení: 50 g
Související produkty
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g
Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty. Vhodná do fazolí a omáček. Balení: 20 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní kávu. Balení: 20 g
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů. Balení: 10 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks
Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g
Země původu: provincie Kampot (Kambodža)
Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g
Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g
Podobné produkty
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g
Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas. Balení: 40 g
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g
Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g