Chlebové koření 50 g GREŠÍK Dobré koření
Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti).
Balení: 50 g



Související produkty

Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g

Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.

Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g

Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g

Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g

Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g

K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g

Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější chuť než běžně používaná skořice čínská. Balení: 15 g
Podobné produkty

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 100 g

Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g

Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g