Chlebové koření 50 g GREŠÍK Dobré koření
Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti).
Balení: 50 g
Související produkty
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g
K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g
Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g
Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně. Balení: 15 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks
Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g
Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g
Podobné produkty
6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
Na těstoviny, omáčky. Balení: 40 g
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g
Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g
Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g
Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas. Balení: 40 g