Medvědí česnek 15 g GREŠÍK Dobré koření
Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory.
Balení: 15 g
Medvědí česnek 15 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: česnek medvědí
Allium ursinum
Medvědí česnek, také známý jako ramský česnek nebo kozlík, je kořenová zelenina, která se podobá česneku, ale má mírnější a ořechovější chuť. Je to rostlina původem z Evropy a Asie a roste v divočině na vlhkých a stinných místech, obvykle v lesích a u potoků.
Medvědí česnek je výborným zdrojem vitamínu C a minerálů, jako jsou vápník a draslík. Obsahuje také antioxidanty a jiné fytochemikálie, které jsou spojovány s mnoha zdravotními přínosy.
Medvědí česnek se používá hlavně v kuchyni jako koření nebo bylinka. Je to oblíbené koření v mnoha evropských zemích a používá se k dochucení polévek, salátů, omáček, těstovin, rizota a jiných jídel. Může být také konzumován čerstvý jako salátová přísada nebo jako surovina pro přípravu pomazánek a nádivů.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122340964 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g

Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g

Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g

Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...
Podobné produkty

Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g

Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g

Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g

Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů....

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g

Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g

Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g

K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g

Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g

Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g