Grilovací byliny 100 g GREŠÍK Dobré koření
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.
Balení: 100 g



Související produkty

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g

Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů. Balení: 10 g

Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g

Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g

Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g

Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g

Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně. Balení: 15 g

Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g

Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g

Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g
Podobné produkty

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček.

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas. Balení: 40 g

Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g

Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g