Oregáno 20 g GREŠÍK Dobré koření
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež.
Balení: 20 g



Oregáno 20 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: oregáno nať drhnuté - Origanum vulgare
Oregáno je aromatické koření, které se používá při vaření jako dochucovadlo a je typické pro středomořskou kuchyni. Oregáno se získává z rostliny Origanum vulgare, která je hojně rozšířena v celé Evropě a Asii.
Oregáno má silnou vůni a chuť a využívá se jako koření při přípravě mnoha pokrmů, jako jsou například pizzy, těstoviny, zeleninové omáčky, rajské omáčky, saláty, polévky a různé druhy masa, například kuřecího, hovězího a vepřového.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g

Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Podobné produkty

Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně. Balení: 15 g

Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g

Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g

Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g

Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.

Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g

Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g

Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g