Oregáno 20 g GREŠÍK Dobré koření
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež.
Balení: 20 g



Oregáno 20 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: oregáno nať drhnuté - Origanum vulgare
Oregáno je aromatické koření, které se používá při vaření jako dochucovadlo a je typické pro středomořskou kuchyni. Oregáno se získává z rostliny Origanum vulgare, která je hojně rozšířena v celé Evropě a Asii.
Oregáno má silnou vůni a chuť a využívá se jako koření při přípravě mnoha pokrmů, jako jsou například pizzy, těstoviny, zeleninové omáčky, rajské omáčky, saláty, polévky a různé druhy masa, například kuřecího, hovězího a vepřového.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 100 g

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Podobné produkty

Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.

Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g

Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g

Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g

Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g