Citrónová kůra mletá 30 g GREŠÍK Dobré koření
Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek.
Balení: 30 g
Citrónová kůra mletá 30 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: chemicky neošetřená kůra citróníku
Citrus limon
Bez chemického ošetření.
Související produkty
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 100 g
Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g
Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g
Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g
Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g
Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g
Podobné produkty
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní kávu. Balení: 20 g
Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g
Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g
Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g
Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé množství koření. Balení: 20 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g