Pepř kampotský zelený celý fermentovaný 20 g GREŠÍK Dobré koření
Vhodný do omáček, na steaky. Má mírně pikantní a šťavnatou chuť.
Piper nigrum
Vhodný do omáček, na steaky. Má mírně pikantní a šťavnatou chuť.
Složení: nezralé plody pepřovníku, jedlá sůl (solný květ max. 25 %)
Země původu: provincie Kampot (Kambodža)
Kampotský pepř pocházející z provincie Kampot v Kambodži se velice liší vůní a chutí od běžného pepře. Je to dáno podnebím, složením půdy a ručním sběrem a zpracováním. Fermentovaný kampotský pepř prodělává fermentaci a konzervaci mořskou solí. Je měkký na skus, proto se výborně hodí na omáčky.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 100 g
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
Podobné produkty
Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g
K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g
Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g
Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g
Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně. Balení: 15 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g
Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g
Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g
Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g
Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks