Bylinky s cibulkou 60 g GREŠÍK Dobré koření
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček.
Balení: 60 g
Související produkty
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g
K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g
Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g
Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g
Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g
Podobné produkty
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g
Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g
Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g
Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g