Bylinky s cibulkou 60 g GREŠÍK Dobré koření
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček.
Balení: 60 g



Související produkty

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory Balení: 90 g

Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g

Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně. Balení: 15 g

Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g

Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g

Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty. Vhodná do fazolí a omáček. Balení: 20 g

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g
Podobné produkty

Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g

Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami.

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček.

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 100 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g