Argentina steak 50 g GREŠÍK Dobré koření
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní.
Balení: 50 g



Argentina steak 50 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: pepř, paprika, hořčičné semeno, kari (kurkuma, cibule, česnek, hořčice, chilli, koriandr, římský kmín, zázvor, pískavice semeno, pepř, jedlá sůl (max. 8 %), fenykl), cibule, česnek, rajčatový prášek, kurkuma, cukr, petržel, muškátový oříšek, pažitka, majoránka, tymián, bazalka
Výrobek obsahuje hořčičné semeno.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g

Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g

Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g

Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g

Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů. Balení: 10 g

Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g

Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g

Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g

Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g
Podobné produkty

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g

Na těstoviny a pizzu. Balení: 30 g

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček.

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami.

Na těstoviny, omáčky. Balení: 40 g

Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas. Balení: 40 g

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g