Skořice ceylonská celá 15 g GREŠÍK Dobré koření
Cinnamomum verum
Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější chuť než běžně používaná skořice čínská.
Balení: 15 g
Skořice ceylonská celá 15 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: celá kůra skořicovníku ceylonského - Cinnamomum verum
Země původu: Srí Lanka
Skořice ceylonská se používá v mnoha druzích jídel, jako jsou sladké dezerty, pečivo, ovocné kompoty a různé druhy nápojů. Je také oblíbenou přísadou v mnoha druzích kávy a čaje. Skořice ceylonská se vyznačuje jemnou, sladkou a příjemně aromatickou chutí, která se dobře kombinuje s dalšími kořením, jako je například hřebíček nebo zázvor.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122341152 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g

Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g

Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...

Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g

Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g
Podobné produkty

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g

Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g

Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g

Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g

Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...

Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g