Skořice ceylonská celá 15 g GREŠÍK Dobré koření
Cinnamomum verum
Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější chuť než běžně používaná skořice čínská.
Balení: 15 g
Skořice ceylonská celá 15 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: celá kůra skořicovníku ceylonského - Cinnamomum verum
Země původu: Srí Lanka
Skořice ceylonská se používá v mnoha druzích jídel, jako jsou sladké dezerty, pečivo, ovocné kompoty a různé druhy nápojů. Je také oblíbenou přísadou v mnoha druzích kávy a čaje. Skořice ceylonská se vyznačuje jemnou, sladkou a příjemně aromatickou chutí, která se dobře kombinuje s dalšími kořením, jako je například hřebíček nebo zázvor.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122341152 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g

Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g
Podobné produkty

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g

Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g

Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g

Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g

Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g

Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g

Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g

Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g