Nové koření celé 30 g GREŠÍK Dobré koření
Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny.
Balení: 30 g



Související produkty

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.

Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 100 g

Na těstoviny, omáčky. Balení: 40 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
Podobné produkty

Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g

K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g

Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější chuť než běžně používaná skořice čínská. Balení: 15 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.

Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně. Balení: 15 g

Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks

Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g