Nové koření celé 30 g GREŠÍK Dobré koření
Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny.
Balení: 30 g
Související produkty
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g
Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g
Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g
6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
Podobné produkty
Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g
K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g
Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů. Balení: 10 g
Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé množství koření. Balení: 20 g
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g
Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g