Nové koření celé 30 g GREŠÍK Dobré koření
Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny.
Balení: 30 g
Související produkty
6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g
Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g
Podobné produkty
Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější chuť než běžně používaná skořice čínská. Balení: 15 g
Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g
Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g
K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g
Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé množství koření. Balení: 20 g
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g