Nové koření celé 30 g GREŠÍK Dobré koření
Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny.
Balení: 30 g
Související produkty

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g

Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.

Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g

Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g

Obsahuje 5 druhů koření: Bylinky s cibulkou, Na mletá masa, Paprika lahůdková maďarská mletá, Pikantní koření na...

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g
Podobné produkty

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g

Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Užívá se v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do...

Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g

Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g

Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g

Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g