Garam Masala 30 g GREŠÍK Dobré koření
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby.
Balení: 30 g



Garam Masala 30 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: koriandr, pepř, římský kmín, skořice, citrónová kůra, hřebíček, kardamom, muškátový květ
Garam masala je kořenící směs, která se tradičně používá v indické kuchyni. Název "garam masala" pochází z hindského jazyka a znamená "horké koření". Tato směs se skládá z různých koření, v závislosti na regionálních preferencích a chutích, ale obvykle obsahuje skořici, kardamom, hřebíček, koriandr, pepř, muškátový oříšek a zázvor.
Garam masala se používá ke dochucení různých jídel, jako jsou masová a zeleninová jídla, omáčky, polévky a další indické speciality. Tato směs má výraznou a kořeněnou chuť a vůni a je obvykle přidávána na konec přípravy jídla, aby se zachovala její chuť a aroma.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g

Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g

Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g

Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g

Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty. Vhodná do fazolí a omáček. Balení: 20 g

Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g

Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g
Podobné produkty

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g

Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g

Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 100 g

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g

Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g