Skořice mletá 50 g GREŠÍK Dobré koření
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso.
Balení: 50 g
Související produkty

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

Obsahuje 5 druhů koření: Bylinky s cibulkou, Na mletá masa, Paprika lahůdková maďarská mletá, Pikantní koření na...

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g

Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Podobné produkty

Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g

Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé...

Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.

Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g

Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g

Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g