Hřebíček celý 20 g GREŠÍK Dobré koření
Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže.
Balení: 20 g
Hřebíček celý 20 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: hřebíček (poupata hřebíčkovce vonného)
Eugenia aromatica
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122341862 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g

Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Podobné produkty

Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g

Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g

Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g

Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g

Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g

Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g

Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů....

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g

Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g