Hřebíček celý 20 g GREŠÍK Dobré koření
Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže.
Balení: 20 g



Související produkty

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Na těstoviny, omáčky. Balení: 40 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas. Balení: 40 g

Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g
Podobné produkty

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g

Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g

Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná, pronikavá, velmi kořenitá. Balení: 30 g

Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g

Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g

Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně. Balení: 15 g

Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g

Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Užívá se v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do žluta. Balení: 400 g

Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g