Ochutnávka koření 55 g GREŠÍK Dobré koření
6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření
Balení: 55 g



Ochutnávka koření 55 g GREŠÍK Dobré koření
6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření
Můžete ochutnat tyo směsi:
Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření
Výrobek obsahuje celer a hořčičné semeno.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g

Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory Balení: 90 g

Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.
Podobné produkty

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g

Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 100 g