Tzatziki 50 g GREŠÍK Dobré koření
K dochucení salátů a mléčných výrobků.
Balení: 50 g
Tzatziki 50 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: česnek, cibule, jedlá sůl (max. 19 %), pepř, kopr, kurkuma
Tzatziki je řecká omáčka nebo dip, která se tradičně podává jako příloha ke grilovanému masu, rybám nebo zelenině. Je to směs jogurtu, nastrouhané okurky, olivového oleje, česneku, octa a soli a je obvykle dochucena čerstvou mátou nebo koriandrem.
Tzatziki je oblíbenou přísadou v řecké kuchyni a je také populární v mnoha dalších zemích, jako jsou například Turecko a Blízký východ. Je to osvěžující a lehká omáčka, která se dobře kombinuje s mnoha druhy jídel a je ideální pro letní grilování a pikniky.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g
Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g
Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.
Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty. Vhodná do fazolí a omáček. Balení: 20 g
Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější chuť než běžně používaná skořice čínská. Balení: 15 g
Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks
Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g
Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g
Podobné produkty
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g
Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g
Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí. Balení: 30 g
Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g
Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g