Související produkty
Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé množství koření. Balení: 20 g
Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g
Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g
Země původu: provincie Kampot (Kambodža)
Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g
Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g
Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g
Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Podobné produkty
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g
Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g
Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g
Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g
Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g