


Související produkty

Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g

Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g

Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g

Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g

Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g
Podobné produkty

Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas. Balení: 40 g

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 100 g

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami.

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g