Bazalka 20 g GREŠÍK Dobré koření
Ocimum basilicum
Extra kvalita, zahradní pěstování!
Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty. Vhodná do fazolí a omáček.
Balení: 20 g



Bazalka 20 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: bazalka nať drhnutá
Listy bazalky jsou nejčastěji používány jako koření a jsou oblíbenou přísadou do různých jídel, zejména v italské kuchyni, jako je pesto nebo těstoviny s rajčaty a bazalkou. Bazalka se také používá v thajské a vietnamské kuchyni, jako koření do polévek, salátů a různých pokrmů.
Bazalka obsahuje mnoho užitečných látek, jako jsou vitamin K, vitamin C, hořčík, železo a mnoho dalších antioxidantů. V tradiční medicíně se také používá k léčbě různých zdravotních problémů, včetně bolesti hlavy, průjmů, plynatosti a trávicích obtíží.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření Balení: 55 g

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g

Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g
Podobné produkty

Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g

Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g

Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g

Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná, pronikavá, velmi kořenitá. Balení: 30 g

Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější chuť než běžně používaná skořice čínská. Balení: 15 g

Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g

Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g