Bazalka 20 g GREŠÍK Dobré koření
Ocimum basilicum
Extra kvalita, zahradní pěstování!
Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty. Vhodná do fazolí a omáček.
Balení: 20 g
Bazalka 20 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: bazalka nať drhnutá
Listy bazalky jsou nejčastěji používány jako koření a jsou oblíbenou přísadou do různých jídel, zejména v italské kuchyni, jako je pesto nebo těstoviny s rajčaty a bazalkou. Bazalka se také používá v thajské a vietnamské kuchyni, jako koření do polévek, salátů a různých pokrmů.
Bazalka obsahuje mnoho užitečných látek, jako jsou vitamin K, vitamin C, hořčík, železo a mnoho dalších antioxidantů. V tradiční medicíně se také používá k léčbě různých zdravotních problémů, včetně bolesti hlavy, průjmů, plynatosti a trávicích obtíží.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122341008 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g

Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g
Podobné produkty

Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...

Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g

Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g

Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g

Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní...

Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g