Bylinky do polévky 100 g GREŠÍK Dobré koření
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou.
Balení: 100 g
Související produkty
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks
Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g
Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější chuť než běžně používaná skořice čínská. Balení: 15 g
Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů. Balení: 10 g
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g
Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g
Podobné produkty
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g