Bylinky do polévky 100 g GREŠÍK Dobré koření
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou.
Balení: 100 g
Související produkty
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g
Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g
Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g
Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější chuť než běžně používaná skořice čínská. Balení: 15 g
Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé množství koření. Balení: 20 g
Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g
Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Podobné produkty
Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Na těstoviny, omáčky. Balení: 40 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g
Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g
Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g