Bylinky do polévky 100 g GREŠÍK Dobré koření
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou.
Balení: 100 g
Související produkty
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g
Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g
Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g
Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g
Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější...
Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g
Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g
K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g
Podobné produkty
6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g
Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g
Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g
Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g
Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.