Kari 40 g MLÝNEK GREŠÍK Dobré koření
Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel.
Balení: 40 g
Související produkty
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g
K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g
Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů. Balení: 10 g
Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g
Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g
Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g
Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g
Podobné produkty
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g
Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g
Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g